Välkommen till Chromtech.se

Gillar du att experimentera, hitta spännande och coola reaktioner eller helt enkelt bara är intresserad av sprakande action? Då har du hittat helt rätt när du landat hos oss på Chromtech.se. Här kommer du kunna läsa om allt som rör kemins värld och sidan kommer helt vara dedikerad till experimenterandets underverk.

Vill du studera kemi så ger vi dig även tips på hur du ska gå tillväga för att lyckas inom yrket och bli kemist. Läs dig till olika kemiska reaktioner och lär dig mer om det du kanske redan visste eller aldrig hört talas om. Vi berättar om hur kemin har både skapa men också skakat vår planet. Upptäckter, förändringar och uppfinningar som lett oss till där vi är idag.

Kemispel som ger dig både pengar och kunskap

Du kommer även hitta speltips på för dig som gillar att spela och har ett intresse för laboratorium, molekyler, atomer och DNA. Vi tipsar om casinospel online där du kan sitta ute i cyberrymden och lära dig nya saker samtidigt som du kanske kammar hem drömvinsten. Mixtra och undersök så kanske du är nästa miljonvinnare.

Förbluffande fakta

Inte nog med att vi kommer informera dig om all nödvändig fakta om kemin vi kommer även berätta häpnadsväckande fakta om planeten Jorden och människan. Vad vi har skapat och hur det påverkar och har påverkat vår värld. Hur mycket DNA det finns i en människa och vi reder ut hur man använder Celsius och Fahrenheit. Briljera med massa nytt fakta och fråga ut pappa, morfar eller bästa kompisen om dem har koll på läget. Varför rör till exempel ön Hawaii på sig varje år?

Häftiga experiment att prova

Vi tipsar om häftiga och actionladdade experiment att testa med olika ämnen. Men var försiktig det är inte tänkt alla gånger att det ska göras hemma i köket. Läs om hur du skapar eld, smällar och andra fascinerande effekter. Det finns en hel del imponerande upptäckter att läsa vidare om. Låt dig inspireras! Kanske blir kemist ditt nya drömyrke!