Att utrusta en klinik

Ni funderar på att öppna en klinik inom sjukvård och hälsa: Här finns vad ni behöver hos Sveriges största leverantör av sjukvårdsutrustning. Företaget kan möblera vilken klinik som helst och erbjuder mer än 25 000 produkter: Skåp, hyllor, rullbord, behandlingsbritsar, gynstolar, rullstolar och mycket mera.

Ergonomiskt utformat

Givetvis är det angeläget att allt ska vara ergonomiskt utformat. Såväl den som behandlar som den som blir behandlad ska må bra och ha det så bekvämt som möjligt under behandlingen. Som vi vet är det i synnerhet den äldre delen av befolkningen som söker mest vård. Följaktligen finns det i den gruppen stora behov av sitt- och liggriktiga möbler, liksom hjälpmedel av olika slag. Det kan exempelvis vara stödhandtag, rullatorer eller rullstolar.

Internationellt samarbete

Företaget har ett stort internationellt kontaktnät och många samarbeten. Storleken på verksamheten gör omsättningen hög, vilket innebär att de kan hålla konkurrenskraftiga priser, samtidigt som kvaliteten är hög. På grund av det, är de flesta av de största vårdinstitutionerna och privata sjukvårdsbolagen i Sverige bland företagets kunder idag. De kan dessutom ta emot specialbeställningar för den som är i behov av anpassade lösningar. Deras leverantörer kommer vanligtvis från EU (bl.a. Tyskland, Spanien, Italien, Polen, Portugal).