Utrusta din klinik på bästa sätt

Du har tänkt starta upp en klinik i din bransch. Du vet vilka produkter du ska sälja, vilka dina kunder är och vilket behov det finns för marknaden. Hela din affärsplan är intakt och med hjälp av stöd och finansierar kan du nu förverka din dröm, men vad är nästa steg?

Nästa steg blir att hitta rätt lokal, storleksmässigt för dina behov och såklart läget. Du vill att det ska finnas förbindelser för dina kunder att ta sig till din klinik.

När du har hittat lokalen behöver du all inredning men speciellt utrustning för din verksamhet. Vi ska gå igenom hur du enklast kan hitta allt du behöver.

Utrustningen för dig

Vad är det då du behöver till din klinik? När du skissat och tagit fram hur du vill ha det är nästa steg att hitta det du behöver.

I receptionen behöver ni möbler som, receptionsdiskar, stolar och fåtöljer men även lampor och övrig inredning som gör att kunden alltid känner sig välkommen. Köp det som ni behöver och tänk till i förväg. Allt från britsar till träningsredskap och övriga hjälpmedel som kan underlätta för dina kunder, men även för dig och dina anställda.