Spel med kemitema

Kemi är ett ämne som många människor finner intressant men det finns även de personer som hellre studerar något annat. Det finns dock något du kan testa att göra för att börja tycka att kemi är kul igen, spela slot spel som handlar om kemi. Slot spel som handlar om kemi är perfekt för dig som är intresserad av och tycker om kemi men även för dig som inte är så intresserad eftersom det kan innebära att du får ett intresse för kemi tack vare det roliga spelet. Idag finns det ett oerhört brett utbud av roliga och spännande slot spel som du kan testa att spela och det finns flera slot spel som handlar om just kemi. Nedan följer tips på spel som lämpar sig för dig som har ett intresse för kemi men även för dig som vill ge kemin en chans genom att spela ett roligt spel.

The spin lab slot machine

I The spin lab slot machine är vetenskapen i fokus. Du stöter på molekyler, atomer, DNA och andra spännande saker under spelets gång. Detta spel kan enkelt spelas på alla möjliga enheter så som smartphones, datorer med flera. Något som alltid gör ett slot spel extra bra är när grafiken är av hög kvalité. Just The spin lab slot machine är ett spel med fantastiskt bra grafik som inkluderar klara och vibrerande färger. Det finns även många bra möjligheter till bonusar i detta spel och spännande priser som gör att du kan lösa universums mysterier. För mer information om var ska spela detta spel för att få de bästa bonusarna kan du besöka www.3xcasino.nu.

Secrets of Alchemy slot

Oavsett om du är intresserad av kemi eller ej har du säkert drömt om att någon gång göra guld av något och med Secrets of Alchemy slot kan du äntligen göra det. När du väl har lyckats bemästra formeln kan du göra guld av alla möjliga objekt vilket resulterar i stora priser i form av pengar. I detta roliga och spännande spel har du även möjlighet att spela många andra bonusspel. Grafiken i detta spel är mycket bra och när du spelar kommer du att ha en hemlig liten verkstad. Det gäller att dölja din formel för andra kemister när du spelar men även om de kommer på dig kan du i din hemliga verkstad göra om till exempel spelkort och rosor till guld.

Alchymedes

Alchymedes är ett relativt nytt spel som baseras på Archimedes. Archimedes är en av de största matematikerna, fysikerna, innovatörna med mera som vi har haft. I spelet kan du rotera symboler som föreställer kemiska vätskor som är hämtade från Archimedes laboratorium och med dessa ska du försöka pricka vinstlinjerna i spelet. Det finns 60 vinstlinjer i Alchymedes och dessa betalar ut mycket bra belöningar. I och med att det tillförs nya wild-mönster samt en multiplikator som ökar för varje ny nivå du lyckas klara har du möjlighet att vinna så mycket som 300 000 mynt på bara ett snurr.