Hitta bra aktiviteter för er kickoff

Det är alltid rätt tid att ha en rolig kickoff eller träff med kollegorna så att alla får lära känna varandra bättre. På många företag och organisationer behöver man en vitamininjektion för att förbättra samarbetet kollegor emellan. Därför ska du planera något som bjuder på härliga skratt och förbättrar ert dagliga samarbete. Den psykosociala arbetsmiljön är viktig för hur ni trivs på jobbet.

Bättre kollegor och bättre vänner

Även om ni bara vill ha kul tillsammans så kommer ni bli bättre kollegor på köpet. Tänk stort och planera ert event utomlands eller gör något mindre på hemorten. Happy Spider är ett av företagen som erbjuder hybrid-aktiviteter eftersom världen ser ut som den gör. Det är väl alltid en bra idé att vara ute i friska luften om det går. Tänk bara på att alla ska kunna delta utifrån sina förutsättningar.

Populära aktiviteter

Några aktiviteter som brukar vara populära är poängjakter, lagutmaningar och kontorsutmaningar. Utmana er med exempelvis kodknäckning, skattjakter och lagutmaningar. Självklart kan vad ni än väljer att göra på er kickoff eller ert event innefatta god mat och underhållning som exempelvis livemusik.

Nytta för företaget

Det står er fritt att hitta på så mycket kul ni bara kan på er kickoff. Till sist, tänk på att alla kostnader kanske inte är avdragsgilla.